Interviuri & Webinarii

Intervenție în direct la Radio România Actualități - Piața muncii în contextul prezent.

În data de 17 august 2020, colega noastră Cristina Lixandru, Business Manager la HR Gold, a avut o intervenție în direct la Radio România Actualități. Interviul a avut ca temă principală – Piața muncii în contextul prezent.

Cristina Lixandru a subliniat în cadrul interviului faptul că piața muncii este într-o continuă schimbare, iar acest lucru aduce reale provocări atât pentru candidați, cât și pentru angajatori. Cererea de locuri de muncă este mai mare decât oferta, iar candidații mai puțin specializați iși vor găsi cu o mai mare dificultate un loc de muncă în perioada următoare.

S-a mai discutat în cadrul interviului despre salarizare, industriile cele mai căutate de către candidați, profilul căutat de angajatori, provocări, schimbările aduse de pandemie si despre reconversia profesională.

Pentru a asculta interviul click mai jos:

Play Video

BiziHub în dialog cu Antreprenorii | Cristina Lixandru | Business Manager HR Gold

În data de 22 iulie 2020, Cristina Lixandru, Business Manager HR Gold a sustinut un interviu online la Bizihub în dialog cu antreprenorii în care a povestit despre

Piața muncii în contextul actual și beneficiile pe care le poți avea colaborând cu Agenția de recrutare și selecție personal HR Gold. Vă invităm să il urmăriți!

Webinar Jobs of the Future - Hipo.ro

În data de 21 Iulie 2020, Cristina Lixandru, Business Manager HR Gold a susținut un webinar la Hipo.ro în cadrul evenimentului național Târgul virtual pentru Absolvenți. A povestit despre joburile viitorului și importanța consilierii în carieră. Vă invităm să il urmăriți aici!

O noua companie s-a listat în platforma BiziHub în categoria Business | HR Gold

În data de 27 Aprilie 2020, Cristina Lixandru, Business Manager HR Gold a acordat un interviu pentru BiziHub în care a povestit despre Agenția de recrutare și selecție personal  HR Gold, despre cea mai dificilă provocare cu care se confruntă în această perioadă și soluțiile implementate pentru continuarea activități. Vă invităm să il urmăriți aici!

Ora de HR | Constantin Paraschiv în dialog cu Cristina Chiriac: HR Gold

În data de 16 Februarie 2018, Cristina Chiriac, Business Manager HR Gold a acordat un interviu pentru BiziLIVE TV în care a povestit despre Agenția de recrutare și selecție personal HR Gold: începuturi și provocari, echipă, misiune, planuri de viitor, servicii oferite de agenție. Vă invităm să il urmăriți!